coachgrupp

Coachgrupper

En coachgrupp skiljer sig från en kurs genom att där är längre tid mellan varje tillfälle vi träffas. Normalt sätt ses vi ca 1 gång i månaden men det kan skilja lite beroende på vilken grupp det är. En coachgrupp pågår mellan 4-6 tillfällen. Under tiden coachgruppen pågår får ni tillgång till en stängd Facebookgrupp för alla deltagare där ni kan rapportera om er träning, ställa frågor till varandra och inspireras av varandras träning. 

En coachgrupp är perfekt för att hålla igång träningen där hemma, få påfyllning av inspiration och uppgifter att träna på där hemma.

Coachgrupp Nose Work – Håll igång din aktivering

Det här är för dig som tränar Nose Work främst som aktivering. Din hund behöver kunna doften eukalyptus innan start och det är bra om ni har gått någon grundkurs, men det är inget krav. Coachgruppen består av 5 träffar med olika teman, under varje träff kommer du få individuell coaching på vad du och din hund behöver träna på för att utvecklas. Ni kommer även få utmaningar med er hem att kunna träna på mellan gångerna.

Se vilka datum som gäller för respektive kurs nedan genom att klicka på ”Anmälan”.

Teman för kurstillfällen

Tillfälle 1 – Doftsäkerhet

Tillfälle 2 – Kreativa behållarsök

Tillfälle 3 – Ta med träningen ut

Tillfälle 4 – Höga, låga gömmor

Tillfälle 5 – Pussel med flera gömmor

Coachgrupp Nose Work – Sikta mot tävling, klass 1

Det här är för dig som har som mål att börja eller redan är ute och tävlar i klass 1. Coachgruppen består av 5 träffar med olika teman, under varje träff kommer du få individuell coaching på vad du och din hund behöver träna på för att utvecklas. Ni kommer även få utmaningar med er hem att kunna träna på mellan gångerna. Vi kommer att gå igenom alla 4 sökmomenten och prata om vad som behövs för att skapa en säker klass 1 hund.

Se vilka datum som gäller för respektive kurs nedan genom att klicka på ”Anmälan”.

Teman för kurstillfällen

Tillfälle 1 – Doftsäkerhet

Tillfälle 2 – Behållarsök och startrutiner

Tillfälle 3 – Inomhussök och bökiga sök

Tillfälle 4 – Utomhus i vinden

Tillfälle 5 – Fordonsök och uthållighet

Coachgrupp Nose Work

Aktuella starter

OBS. Surfar du på mobilen så vänd skärmen till liggande för att se datum för kurserna.