Hitta hit

Hitta hit

Sen september 2019 har vi flyttat största delen av verksamheten till Norrtälje Hundcenter som ligger vid Campus Roslagen i Norrtälje. Där har vi tillgång till en inomhuslokal och har större möjligheter till variationer i träningen. Vissa kurser kommer dock fortfarande köras på Rådmansö vid Rådmansö skola, kolla i kursbeskrivningen vad som gäller för just din kurs. Du kan läsa mer om Norrtälje Hundcenter här

Norrtälje Hundcenter

Under hösten 2019 öppnar vi upp Norrtälje Hundcenter vid Campus Roslagen och flyttar dit de flesta av våra kurser. Här har vi en inomhuslokal på ca 100 kvm träningsyta plus massor av ytor utanför att träna på. Lokalen ligger ovanför Crossfit Norrtälje och ingången är till höger om deras entré. Det finns parkering i anslutning till lokalen. 

Vägbeskrivning

Vid rondellen i den södra infarten till Norrtälje tar du av mot Campus Roslagen (mot Norrtäljeporten med bland annat Biltema). Sväng av första vägen till höger och därefter första vägen till vänster efter förrådsbyggnaderna. Fortsätt 100 meter så finns lokalen på vänster sida ovanför Crossfit Norrtälje. 

Adress

Albert Engströms gata 1D
761 46 Norrtälje 

Länk till google maps

Rådmansö Skola

Vissa kurser hålls fortfarande nere vid Rådmansö Skola, se beskrivningen på aktuell kurs. Om ni kommer tidigare så tänk på att inte rasta hundarna inne på skolområdet. Ni får gärna gå med hundarna längs vägen men plocka upp efter dem. Ta gärna på er reflexer då belysningen är dålig längs med vägen. 

Vägbeskrivning

Från Norrtälje kör du E18 ut mot Kapellskär. Ta av till vänster in mot Södersvik. Efter du har passerat 50 sträckan i Södervik fortsätter du 2 km och svänger in höger mot Rådmansö kyrka. Följ vägen fram till kyrkan och parkera på parkeringen nedanför kyrkan. Om ni ska ner till skolan håller ni vänster när ni kommer fram och fortsätter 200 meter. 

Adress

Kungsgårdsvägen 34

761 94 Norrtälje

 

Länk till google maps