Valpkurs online

Valpkurs online

valpkurs online Norrtälje

Det här är kursen för dig som inte har tid eller möjlighet att genomföra en valpkurs med fysiska träffar men som fortfarande vill få med dig tips och idéer på vad och hur du kan träna med din valp den första tiden. Kursen är även ett perfekt komplement till dig som tänkt gå en valpkurs senare men som vill ha lite inspiration om hur ni ska börja träna redan nu! 

Kursen följer samma upplägg och övningar som den ordinarie valpkursen som sträcker sig över 4 tillfällen á 75 minuter. Även den här kursen är uppdelad i 4 lektioner för att göra det lättare att dela upp sin träning. 

Du har tillgång till kursen i 3 månader efter ditt köp och kan gå tillbaka till föregående lektioner hur många gånger du vill.

Kursen består av skriftliga teoriavnitt och totalt 21 stycken övningar beskrivna och demonstrerade med video.

Kursen tar bland annat upp moment som 

  • Söka ögonkontakt
  • Inkallning
  • Gå i koppel
  • Inte hoppa
  • Stanna kvar
  • Aktiveringsövningar

Pris: 790 kr 

Valpkurs online + 2 privatlektioner

Kombinera kursen med privatlektioner för bästa resultat! Du får ett värdebevis på två lektioner som du kan boka in när det passar dig. Börja träna hemma och boka in en privatlektion om du har kört fast eller vill ha feedback på ert utförande. Värdebeviset är giltigt i 95 dagar från beställningsdatum. 

Om du köper paketet med valpkurs online + 2 privatlektioner får du 50% rabatt på valpkursen.

Pris: 1695 kr – Du sparar 395 kr